Sikeres ingatlanos

AZ ÜGYFELED ELÉGEDETTSÉGE A TE SIKERED ZÁLOGA

Egy kis XXI. század
Öt legjobb applikáció, ami segíthet a munkádban.

 

 

Ma már mindenki használja az okostelefonját, remélhetőleg nem ingatlanfotózásra. Számtalan dologban megkönnyítheti az életünket, nézzük melyek ők és mire használhatjuk őket.

5. Iránytű (compass) Az lakás, ingatlan egyik legfontosabb tulajdonsága  a különböző helyiségek tájolása. Nem mindegy, hogy mikor süt be a nap, ha besüt egyáltalán. Ezt egyértelműen meg tudod állapítani az innen letölthető iránytűvel. (androidot használok, tehát az iphone-ra nem ez lesz a jó link.

4. Hogy időben indulj és érkezz, Wazze  Nem írnék a pontosság fontosságáról, ha ezt nem tudod, akkor semmit sem tudsz. Az egyik felhasználó szerint a legértékesebbet, az időt adja vissza. Valós idejű forgalmi információkkal rendelkezik, így amennyiben időben indulsz, időben fogsz érkezni, amennyiben forgalmi akadályt észlel menekülő útvonalaat is kereshetsz rajta.woman-holding-a-smartphone-3168797_1280.jpg

3.google keep : Ez egy igazi XXI. századi jegyzetfüzet. Tudsz képet, hangot rögzíteni, fotót készíteni vele, majd megadott időpontban akár email értesítés formájában emlékeztetőt kérni. Ráadásul gps-segítségével a helyét is meg tudod határozni .Azon a környéken ahol dolgozol, látsz egy molinót, lefotózod és másnap mikor gép előtt vagy és nyugisak a körülmények, hívod a tulajdonost, hiszen nem felejted el, mert értesítést kaptál róla.

2. Felhő tárhely ( dropbox, drive stb) Önmagában semmit sem ér, de egy doc formátumban elmentett adatlap az ingatlanjaidról, illetve a kollégák hasonló karakterű megbízásaival, elég ütős lehet akkor,mikor az érdeklődőddel átbeszélitek, hogy amit éppen megnéztetek miért nem volt jó, de te kiveszed a telefonodat és mutatsz 3-4 hasonlót.

 1. Ami a legnagyobb segítség lehet, nem más mint  a google naptára, szinkronizálva a telefonoddal. Tudom, hogy triviális, de több olyan kollégával találkoztam, akik nem rendelkeztek naptárral sem. El sem tudom képzelni, hogyan szervezik a munkájukat, de ezzel könnyebb lesz . Megtervezheted a napodat, a különböző események helyszínét megjeleníti térképen, sőt jelzi, ha indulnod kell. Akár egész hetet is tervezhetsz, állíthatsz be állandó programot, kaphatsz email értesítéseket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr5213953204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sikeres ingatlanos

Ma az ingatlanközvetítésben (tisztelet a kivételnek) az ügyfél elégedettsége bír a legkisebb jelentőséggel. Természetesen az ő elégedettsége a te sikered alapja, építőköve. A blog azért született, hogy megtanuld azt, hogy miképpen lehet az ő elégedettségüket, ajánlásukat elnyerned.

Friss topikok

süti beállítások módosítása