Sikeres ingatlanos

AZ ÜGYFELED ELÉGEDETTSÉGE A TE SIKERED ZÁLOGA

Te a Google és a Pál utcai fiúk
Ne egy ingatlanos, hanem az ingatlanos legyél!

Ma volt szerencsém pár órát eltölteni a Google itthoni központjában és miután meghallgattam több előadást, megfogalmazódott bennem pár gondolat, ami lehet, hogy Téged is elgondolkodtatásra késztet. 

img_20181019_154601_1.jpg

Messziről kezdem, de érteni fogod. Volt a Tabánnál egy hatalmas tetőteraszos lakás elég speciális paraméterekkel, a lakás területéhez képest baromi magas áron, de annyira egyedi volt, hogy optimisták lehettünk az eladással kapcsolatban. Mentek a szokásos körök, com, bazár hirdetések kiemelve, elég volt a pár kredit mindenhol, mert bár több irodánál is kint volt, de látszott,hogy senki nem bízik benne. Aztán történt egyszer, hogy az Urbanistán írt  Zuberczki Dávid a város legszebb tetőtereiről, de ez nem volt köztük. Régebben is írtunk egymásnak párszor,  így elküldtem neki a hirdetésemet, ő kitette az oldalára, onnan kiment az Indexre,majd a Hvg is lenyúlta, de ők is belinkelték a hirdetésemet. Szóval előtte négy hónap alatt négy bemutató, nulla ajánlat és tudom, hogy hihetetlen kettő hét alatt nyolc megtekintést tudtunk abszolválni. Ebből lett két ajánlat, de nem lett megegyezés, viszont lett öt megbízás, amikből az a jutalék, ami innen jött volna megtérült.

Ez egy blogbejegyzésem arról a házról, természetesen átszerkesztve a hirdetés linkjét is kivettem belőle.

Hogy jön ide  Google? Én azóta keresem és szerencsére találok alternatív hirdetési megoldásokat, ahol másokat is elérhetek, mint a megszokott platformokon, aminek az egyik eleme lesz a Google. Pár szó az irodájukról , mert nekem nagyon tetszett. Képzeljétek el, hogy a Pál utcai Fiúk grundját felépítették, játszótér lett belőle, a könyv lapjait kiállították és ezek mellett elsétálva  juthatsz be az irodájukba. Én oda voltam meg vissza. Magabiztos lazaság sugárzott az egész helyből, úgy hogy közben tökéletesen integrálódtak , de mégis érződött a szabadság. Pár képet csináltam, csak telefonnal, nagyon siettem, de jobb is,ha ellátogattok hozzájuk.

 

Természetesen az ő magabiztosságukat a tudásuk, szakmai ismeretük adja, valószínűleg ezért nem félnek átadni tudást,információt. Ha mindenképpen szeretnék megfogalmazni egy tanulságot, talán annyi és ez érvényes minden szakmára, hogy ne szürkülj bele, ne elégedj meg a rutinnal, gondolkodj kreatívan, találj ki olyan dolgokat,amiket érdemes kipróbálni a szakmádban és élvezni fogod,amit csinálsz, ennek pedig előbb utóbb eredménye lesz. 

Milovecz László

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr1714311179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sikeres ingatlanos

Ma az ingatlanközvetítésben (tisztelet a kivételnek) az ügyfél elégedettsége bír a legkisebb jelentőséggel. Természetesen az ő elégedettsége a te sikered alapja, építőköve. A blog azért született, hogy megtanuld azt, hogy miképpen lehet az ő elégedettségüket, ajánlásukat elnyerned.

Friss topikok

süti beállítások módosítása