Sikeres ingatlanos

AZ ÜGYFELED ELÉGEDETTSÉGE A TE SIKERED ZÁLOGA

Három faék egyszerű ötlet. amit biztosan nem használsz, telefonáláskor
Pedig jó lenne

 

phones-1.jpg

A hideghívás nálunk az egyik mumus, valahogy mindenki szeretné megúszni, hamar letudni, teljesíteni az irodavezető elvárását, aztán ennyi. Én sem szeretem,ha zaklatnak, mondják ők. Pedig ez a kapcsolatfelvétel legelső lépése. Szerintem az elég izgalamas, hogy új emberekkel beszélek nap mint nap. . Az első ötlet, hogy másképp gondolj a telefonálásodra. 

Nem zaklatod, hanem megoldod a problémáját

Amennyiben olyan ingatlan hirdetését hívod fel, ami abszolút beleillik a portfóliódba, sőt abban is biztos vagy,hogy el tudod adni ( egyébként miért hívnád, hiszen jutalékért dolgozol) akkor ez semmiképpen sem nevezhető zaklatásnak, sőt te fogsz abban segíteni, hogy az a probléma, ami a vállát nyomja megoldódjon. Az első ötlet tehát, azt hívd, amivel tudsz is kezdeni valamit, ne az irodavezető miatt,hanem magad miatt telefonálj.

 Mentsd el a számát

Mentsd el a számot. Ez is egy egyszerű dolog, mégis kevesen csinálják. Természetes, hogy lesz olyan, hogy nem veszi fel a telefont a hirdető és amikor visszahív, akkor neked fogalmad sincs,hogy melyik lakás is tartozik ehhez a számhoz.Egészen másképpen, hangzik, a jaaaj most nem is tudom, valamelyik lakás miatt kerestem, de annyit hívtam hebegés, mint a Vastag utcai 50 nm-es lakás miatt kerestem kezdetű. Ráadásul ilyenkor biztosan lesz időd vele beszélni, hiszen ő hívott vissza.

Bemutatkozó levél

Természetes, hogy ma már amikor mindenki tagja valamelyik közösségi oldalnak, van internet előfizetése, nem fogja elsőre azt mondani, hogy alig vártam, hogy hívjon. Miért ne próbálná meg először egyedül? Ha téged akarna mindenképpen, már hívott volna és megkérne, hogy vedd fel a portfóliódba. Nekem kimondottan tetszik, ha valaki rááldoz 20-40 000 Forintnyi összeget és megpróbálja.Ha sikerül neki, lehet, hogy vevőd lesz, ha nem,akkor ott a lehetőség neked. Ehhez viszont az kell, hogy maradjatok kapcsolatban. Ebben segít egy ütős bemutatkozó levél, amiben bemutatkozol, bemutatod a portfóliódat, belinkeled az oldalatokat. Természetesen időnként udvariasan megkérdezed, hogy mi a tapasztalata, eljött e már a te időd, sőt, ha van keresőd, aki esetleg hasonló paraméterű ingatlant keres azt is jelzed neki. Szerinted miután látta, hogy a te portfóliód az ő ingatlanával kompatibilis és van esetleg érdeklődőd, kit fog megkeresni, ha közvetítőre lesz szüksége, kit fog szakértőnek tekinteni? Nem azt akinek, horga, meg csalija, meg dumája,  meg kifogáskezelése van.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr8514213461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sikeres ingatlanos

Ma az ingatlanközvetítésben (tisztelet a kivételnek) az ügyfél elégedettsége bír a legkisebb jelentőséggel. Természetesen az ő elégedettsége a te sikered alapja, építőköve. A blog azért született, hogy megtanuld azt, hogy miképpen lehet az ő elégedettségüket, ajánlásukat elnyerned.

Friss topikok

süti beállítások módosítása